Dermatoloji (Cildiye)

6 En İyi Kayseri Dermatoloji (Cildiye) Doktoru

İnsanların vücutlarının önemli bir organı olan derinin karşı karşıya kaldığı hastalıklarla ilgilenen doktorlara dermatoloji (cildiye) doktoru denir. Deri altı ya da deri üstü sorunlar yaşayan kişiler en iyi doktoru bulmaya çalışırlar. Böylelikle yaşadıkları rahatsızlıklar ilerlemeden kurtulmayı amaçlarlar.

Dermatolojik sorunlarınız ve 6 en iyi kayseri dermatoloji (cildiye) doktoru ve kliniği arıyorsanız hazırladığımız rehberden yararlanabilirsiniz. Listede yer alan ve Kayseri’de insanlar tarafından en çok tercih edilen doktorlarımız sizlerin deri hastalıklarından kurtulmasına yardımcı olacak.

Dermatoloji (Cildiye) Hastalıkları Nelerdir?

İnsanların karşı karşıya kaldıkları deri hastalıklarının teşhisi ve tedavisinden sorumlu tıp bilimine dermatoloji (cildiye) denir. Dermatolojik hastalıkları tedavi adan doktorlar ise dermatolog, dermatoloji doktoru ya da cildiye doktoru ismiyle alınır. Bu tıp bilimi ve doktorları ilgilendiren deri hastalıkları insanların ciltlerinde, tırnaklarında, saçlarında, mukoza zarlarında ve deri eklerinde görülürler.

İnsanlarda görülebilecek dermatoloji hastalıkları şunlardır;

  • Akne
  • Sedef hastalığı
  • Egzama hastalıkları
  • Mantar hastalıkları
  • Deri tümörleri
  • Hiperhidroz
  • Güneş alerjisi
  • Hurşitizm
  • Alerjik cilt hastalıkları
  • Tırnak hastalıkları
  • Uçuk
  • Cilt lekeleri
  • Kurdeşen

Bu hastalıkları yaşayan insanların ilk olarak dermatoloji muayenesi olmaları gerekir. Muayene sonrasında hastalığın ne olduğu teşhis edilerek tedavisinin başlaması sağlanır. Ancak muayene aşamasında en iyi ve uzman dermatoloji doktorunu bulmak gerekir. Bu alanda uzman doktorların bulunmaması deri rahatsızlıklarının ilerlemesine neden olabilir.

Dermatoloji (Cildiye) Doktoru Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Akne, kurdeşen, cilt lekeleri ve cilt alerjileri gibi sorunları yaşayan kişilerin tedavi olabilmeleri için Kayseri’deki en iyi dermatoloji doktorunu bulmaları gerekir.

En iyi dermatoloji doktoru seçerken şunlara dikkat etmeleri önemlidir;

  • Dermatoloji (cildiye) eğitimi alıp almadığına bakılmalı
  • Mesleki deneyimi öğrenilmeli
  • Muayene ve tedavi için doktora başvuran hastaların yorumları okunmalı
  • Hangi dermatolojik rahatsızlıklar üzerine uzmanlık kazandığı öğrenilmeli
  • Klinik adresinin doğruluğundan emin olunmalı
  • Doktorların başarılı olan tedavileri hakkında bilgi alınmalı
  • Kolay iletişim kurulup kurulmadığına bakılmalı
  • Hastalarıyla kurduğu iletişim hakkında bilgi alınmalı

Bu konulara dikkat ederek cildiye doktorlarını seçtiklerinde randevu alıp kliniklerine gitmeleri gerekir. Klinikte yapılan muayenede deri rahatsızlıklarının neden kaynaklandığı öğrenilir. Rahatsızlığın tespit edilmesinin ardından uygun tedavi yöntemleri kullanılır.

Deri hastalıklarında farklı tedavi yöntemlerinin kullanılması mümkündür. Doğru yöntem kesin sonuçlar alınmasına yardımcı olur. İçerikte yer verdiğimiz doktorlar sizlerin deri hastalıklarından kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

1. Doç. Dr. Pınar Taşdemir – Pınar Este-Clinic

1979 yılında Kırıkkale’de doğan Doç. Dr. Pınar Taşdemir ilköğretim ve liseyi Kırıkkale’de tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. İhtisasını Dermatoloji alanında Kırıkkale Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra Afyon’a gitmiştir. Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yardımcı doçent unvanıyla çalışmaya başlamış ve aynı üniversitede 2014 yılında doçent unvanı almıştır.

Doçent olduktan sonra 1 yıl Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nde ve 1,5 yıl Nevşehir Kapadokya Hastanesi’nde çalışmıştır. Bu görevlerinin ardından Kayseri Dünyam Hastanesi’nde dermatoloji bölümünde çalışmaya başlamış ve 1 yıl sonunda hastaneden ayrılmıştır.

Kayseri Dünyam Hastanesi’nden ayrıldıktan sonra kendi kliniğini açmış ve kliniğinde hizmet vermeye başlamıştır. Doç. Dr. Pınar Taşdemir tarafından açılan kliniğin lokasyonunu ve kliniğe giden hastaların yorumlarını aşağıda görebilirsiniz.

Dr. Pınar Taşdemir kliniğinde sivilce, altın iğne, botoks, karboksi terapi, hifu, göz çevresi estetiği, el gençleştirme, ben alımı ve tırnak batması tedavisi gibi alanlarında çalışır.

Adres: Alpaslan Mah, Emrah Cad. No:23/A, 38030 Melikgazi/Kayseri
İletişim: 0505 535 46 35

2. Dr. Deniz Akyol – Özel Dermiss Polikliniği

1969 yılında doğan Dr. Deniz Akyol 1993 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından Nevşehir Göreme Sağlık Ocağı’nda 1998 yılına kadar çalışmıştır. 2004 yılında Erciyes Üniversite Tıp Fakültesi’nde ihtisasını yapmıştır. Dermatoloji ana bilim dalında ihtisasını yaptıktan sonra Özel Dermiss Kliniği’ni açmıştır ve bu klinikte çalışmaya devam etmektedir. Kliniğin konumunu aşağıda görebilirsiniz.

Dr. Deniz Akyol 1999 yılından beri dermatoloji alanda verilen kongre, kurs ve sempozyumlara katılmıştır. Konuşmacı olarak da yer aldığı bu etkinliklerde mesleğiyle ilgili konuşmalar yapmıştır. Katıldığı kongre, kurs ve sempozyumlar yanı sıra kuruluş üyelikleri ile mesleğini yerine getirmeye devam eder. Dr. Deniz Akyol’un üye olduğu kuruluşlar arasında Talasemi, Kayseri Tabip Odası, Pediatrik Dermatoloji Derneği ve Türk Tabipler Odası vardır.

Özel Dermiss klinikten randevu almak için güncel adrese ulaşabilir veya iletişim numarasını arayarak randevu alabilirsiniz.

Adres:Alparslan Mah. Bahar Cad. Çırağan Apt. B Blok 29/A Melikgazi/Kayseri
İletişim: 0352 236 19 00

3. Dr. Efşan Gürbüz Yontar – Yontar Estetik Kliniği

1983 yılında Kayseri’de doğan Dr. Efşan Gürbüz Yontar ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kayseri’de tamamlamıştır. 2002 yılında İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde eğitim almaya başlayan doktor 2008 yılında üniversiteden mezun olmuştur.

2008 yılında TUS’a girmiş ve Erciyes Üniversitesi’nde ihtisas yapmaya başlamıştır. Deri ve zührevi hastalıklar alanında ihtisasını tamamlamıştır. Uzman doktor unvanını aldıktan sonra 2021 yılına kadar Şanlıurfa ve Kayseri’de hastanelerde deri ve zührevi hastalıklar alanında çalışmıştır.

2021 yılında eşiyle birlikte kendi kliniğini açmış ve hastalarının tedavisini kliniğinde yapmaya başlamıştır. Estetik kliniğin lokasyonu için haritayı inceleyebilirsiniz.

Altın iğne, dolgu uygulamaları, lazer, hifu ve botilizum toksin uygulamaları yapan Dr. Efşan Gürbüz Yontar tıbbı makale çevirileri yapmış ve dergilere yayınlar hazırlamıştır.

Deri ve zührevi hastalıklarınız için randevu almak istiyorsanız aşağıdaki iletişim numarasını kullanabilirsiniz.

Adres: Erenköy Mah. Lavanta Sk. B blok No. 1/1, 38050 Melikgazi/Kayseri
İletişim: 0532 696 68 72

4. Dr. Sezai Fındıklar – Sezai Fındıklar Muayenehanesi

1971 yılında Yozgat’ta doğan Dr. Sezai Fındıklar ilkokul ve lise eğitimlerini babasının polis olması nedeniyle Anadolu’nun farklı şehirlerinde tamamlamıştır. 1997 yılında GATA Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Sezai Fındıklar 2010 yılına kadar dermatoloji alanında çalışmaya devam etmiştir. 2010 yılında Azerbaycan Bakü’ye gitmiş ve burada akupunktur eğitimi almıştır.

Akupunktur eğitimin ardından ülkeye dönmüş ve 2011 yılında dolgu ve botox üzerine eğitimler alarak kendini geliştirmiştir. Bu eğitimlerin ardından Kayseri’de dermatoloji alanında çalışmalara başlamış ve 2013 yılında emekli olmuştur.

Emekliğinin ardından kendi kliniğini açarak çalışmaya devam etmiştir. Mesleğinde 25 yıllık deneyime sahip Dr.Sezai Fındıklar’ın sizi tedavi etmesini isterseniz klinik adresine aşağıdaki konumdan ulaşabilirsiniz.

Klinikte ozon, kırışıklık, akupunktur, sülük, kök hücre, prp, dolgu ve leke tedavisi ile gençlik aşısı gibi uygulamalar yapmaya devam etmektedir. Tedavilerinde alternatif tıptan da yararlanan doktorun kliniğinden randevu almak istiyorsanız güncel iletişim adreslerini kullanabilirsiniz.

Adres:Melikgazi, Orgeneral Eşref Bitlis Blv. Kaya Park İş Merkezi Kat:3 Daire:5, 38020 Melikgazi/Kayseri
İletişim: 0506 456 72 77

5. Prof. Dr. Ekrem Aktaş – Ekrem Aktaş Muayenehanesi

1951 yılında Ankara Kalecik’de doğan Prof. Dr. Ekrem Aktaş ilköğrenimini doğduğu şehir olan Ankara’da tamamlamıştır. İlköğrenimin ardından Ankara Tıp Fakültesi’nde eğitime başlamış ve 1975 yılında üniversiteden mezun olmuştur. 1975 yılında Adana Çukurova Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimi almaya başlamıştır. Dermatoloji anabilimindeki uzmanlığını 1979 yılında almıştır. Üniversitede baş asistan unvanıyla 1.5 yıl boyunca çalışmış sonrasında askere giderek üniversiteden ayrılmıştır.

Deri ve zührevi hastalıklar üzerine çalışmaya başlayan Prof. Dr. Ekrem Aktaş cüzam rahatsızlığıyla ilgili seminerlere katılmıştır. Bu seminerlerin ardından Elazığ’da bulunan cüzzamlı hastalara tedaviler uygulamıştır.

Cüzzam üzerine çalışmalarının ardından 1985 yılında yardımcı doçent 1990 yılında doçent unvanı kazanmıştır. Doçent olarak 6 yıl çalıştıktan sonra 1996 yılında profesör unvanı almıştır. 2014 yılına kadar aktif şekilde çalıştıktan sonra 2014 yılında emekli olmuştur. Emekli olduktan sonra ise Kayseri’de muayenehane açarak hastalarıyla ilgilenmeye başlamıştır.

Prof. Dr. Ekrem Aktaş’ın kliniğinde muayene ve tedavi olmak istiyorsanız google haritadan muayenehane konumuna ulaşabilirsiniz.

Prof. Dr. Ekrem Aktaş 2001 yılında Tıp Tarih Enstitüsü Müdürü olarak çalışmaya başlamış ve 2014 yılına kadar çalışmayı sürdürmüştür. Ayrıca Erciyes Üniversitesi’nde senato üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 78 adet tıbbi yayını olan profesör İngilizce dil bilgisine sahiptir.

Doktorun güncel muayenehane adresine ulaşmak istiyorsanız aşağıdaki bilgileri okuyabilirsiniz. Ayrıca telefon numarasını kullanarak randevu alabilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Mah. Millet Cad. (27 Mayıs) Turan Cad. Turan Plaza No:5/23 (İş Bankası Üzeri) Melikgazi/Kayseri
İletişim: 0352 438 33 33

6. Uzm. Dr. Çağdaş Koç – Kayseri Memorial Hastanesi

Kayseri’de doğan Uzm. Dr. Çağdaş Koç 2000 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2006 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Dermatoloji uzmanlığı almıştır. 2007 yılında Kayseri Develi Hastanesi’nde dermatoloji doktoru olarak çalışmaya başlamıştır.

2011-2019 yılında Niğde Devlet Hastanesi, 2019-2021 yılında Kayseri Şehir Hastanesi, 2021-2022 yılında Kayseri Devlet Hastanesi ve 2022-2023 İdeal Tıp Merkezi’nde çalışmıştır.

Uzm. Dr. Çağdaş Koç 2023 yılında Kayseri Memorial Hastanesi’nde çalışmaya başlamıştır. Günümüzde de hastanede çalışmaya devam etmektedir. Hastaneni konumuna ulaşmak için aşağıda paylaştığımız konum haritasına tıklayın.

Uzm. Dr. Çağdaş Koç’un uzmanlık alanları şunlardır; mantar, cilt kanseri, egzama, kaşıntı, saç alopesi ve aknedir. Rahatsızlıklar için uyguladığı tedaviler arasında ise dolgu, deri biyopsisi, botoks, kriyoterapi, lazer, sivilce izleri terapisi ve mezoterapi vardır.

Kayseri Memorial Hastanesi’nden Dr. Çağdaş Koç için randevu almak istiyorsanız adres ve iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Adres: Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad, Temizel Sk. No: 13, 38010 Kocasinan/Kayseri
İletişim: 0352 315 66 66

Sonuç

Dermatoloji uzmanları tarafından uygulanan tedaviler derinizde bulunan sivilce, akne, kırışıklık ve cilt lekesi gibi sorunlardan kurtulmanızı sağlar. Ayrıca yapılan dermatolojik uygulamaların bir kısmı estetik kaygı kaynaklı olduğu için uygulamalar sonrasında kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Alanında uzman olan dermatoloji doktorlarıyla çalıştığınızda yaptırdığınız tedavi ve uygulamaların faydalarını görmeye başlarsınız.

Cildiye doktorlarınızdan beklentiniz farklı olabilir. Bunun içini doktor araştırmasını titiz şekilde yapabilirsiniz. Yer verdiğimiz 6 doktor olumlu yorumlar alan ve başarıları ile hastalarının takdirini kazanan isimlerdir. Sizlerde bu doktorları veya Kayseri’de bulunan diğer doktorları deri hastalıklarınız için tercih edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu