Dermatoloji (Cildiye)

7 En İyi İstanbul Dermatoloji (Cildiye) Doktoru

Deri hastalıklarıyla uğraşan tıp bilimine cildiye denir. Bu kapsamda cildiye doktorları deri hastalıklarına çözümler üretmek ve tedavi planlaması yapmak gibi alanlarda faaliyet gösterirler.

Deri üstü ve deri altı problemler yaşayan kişiler en iyi doktoru bulmak için kapsamlı araştırma yaparlar. Dermatolojik sorunlar yaşıyorsanız 7 en iyi İstanbul dermatoloji doktoru kapsamında hazırladığımız içerikten yararlanabilirsiniz. İçerikte yer alan doktorlar İstanbul ilinde en fazla tercih edilen ve 5 yıldız yorumlar almış doktorlar olarak karşımıza çıkıyor.

Cildiye Hastalıkları Nelerdir?

Günümüzde birçok farklı cildiye dermatoloji hastalığı bulunuyor. Bu hastalıklar kişilerin yaşam dengesini bozuyor ve hayatını etkiliyor. Deri hastalıklarının teşhisinden sorumlu tıp bilimine ise günümüzde ‘’Dermatoloji’’ deniyor. Aynı zamanda cildiye doktoru olarak da adlandırılır.

Bireylerde görülen cildiye hastalıkları aşağıdaki gibi sıralanabilir;

  • Sedef
  • Akne
  • Sivilce
  • Mantar
  • Egzama
  • Kepek
  • Deri Tümörü
  • Hiperhidoz
  • Güneş alerjisi
  • Alerjik deri hastalıkları
  • Tırnak hastalığı
  • Uçuk
  • Ciltte lekeler
  • Kurdeşen

Olarak sıralanabilir. Yukarıdaki hastalıklardan herhangi birine yakalandıysanız bu süreçte yapmanız gereken cildiye muayenesi almak olur. Muayene işlemleri sonrasında ise hastalığınızın ne olduğu kolaylıkla uzman hekimler tarafından tespit edilir.

Teşhis sonrasında ise tedavi aşamasına geçilir. Fakat bu süreçte muayene kısmında en iyi uzman doktorları bulmak önemlidir. Özellikle bu süreçte uzman doktorların bulunmaması deri ve cilt sorunlarının daha çok ilerlemesine sebep olacaktır.

Cildiye Doktoru Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kurdeşen, cilt lekeler, akne, sivilce, alerjiler gibi sorunlarla karşı karşıya kaldıysanız bu süreçte tedavi olmak için İstanbul’daki en iyi cildiye doktorunu bulmak gerekecektir.

En iyi cildiye doktoru seçerken kişilerin dikkat etmesi gereken faktörler aşağıdaki gibi sıralanabilir;

  • Mesleki deneyim
  • Cildiye eğitimi alıp almadığı öğrenilmeli
  • Klinik adresinin doğruluğunun tespiti
  • Doktor hakkında yapılan yorumlar
  • Muayene sonrasında hastaların yorumları
  • Etkili iletişim kurup kurmadığını araştırma
  • Başarılı olan tedaviler hakkında bilgi sahibi olma

Bu faktörlere dikkat edildiği zaman en iyi cildiye doktorunu tespit etmek son derece kolay olur. Böylelikle kişileri kliniğe gittikten sonra rahatsızlıklarının neyden kaynakladığını hızlı bir şekilde öğrenmiş oluyor. Hastalık tespit edildikten sonra ise tedavi metotları kullanılacaktır.

Günümüzde cildiye hastalıklarında farklı tedavi yöntemleri mevcut durumdadır. Doğru yöntemlerin kullanılması bu süreçte kesin sonuçların alınmasında önemli rol oynayan faktörler arasındadır. Sizlere içerikte yer verdiğimiz uzmanlar cildiye hastalıklarından kurtulmanıza hızlıca yardımcı olacaktır.

1. Doç. Dr. Işıl Bulur

2013 yılında meslek hayatına Eskişehir’in Osman Gazi Dermatoloji Ana Bilim Dalında öğretim görevlisi olarak başlamıştır. 2015 yılında ise yardımcı doçent unvanını alarak doktor olmuştur. 2016-2017 yılları arasında ise Memorial Şişli Hastanesinde çalışmıştır. 2017-2020 yıllarında Memorial Ataşehir Hastanesine doktorluk yapmaya devam etti

Sonrasında ise tarihler 2018 yılına geldiği zaman Maltepe Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalında akademisyen olarak çalışmaya başladı. Öğretim üyesi olarak çalışmalarına devam ettikten sonra 2019’da Doçent unvanını aldı.

Günümüzde ise hala Maltepe Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalında akademisyen olarak çalışıyor. Aynı zamanda başarılı isim Üsküdar’da kendi özel kliniğini açmış ve mesleki hayatını devam ettirmektedir.

Adres: Barbaros Mah. Tophanelioğlu Cad. Validebağ Konakları C-3 NO 28 Koşuyolu/ Üsküdar/ İstanbul
İletişim: +90 850 333 03 44

2. Doç. Dr. Hilal Gökalp

Doç. Dr. Hilal Gökalp 2004 yılında Antalya Akdeniz Üniversite Tıp Fakültesini dereceyle bitirerek başarılı bir üniversite hayatı geçirdi. Mezun olduktan sonra ‘’Tıp Doktoru’’ unvanını aldı. Dermatoloji uzmanlığını ise 2005 ve 2010 yılları aralığında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalında yaparak tamamladı.

Devlet hizmet yükümlülüğünü görevini ise 2010 ile 2013 yılları arasında Ankara Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesiyle beraber Malatya Devlet Hastanesinde yaptı. 2013 ve 2014’te Nişantaşı M-Onep Kliniğinde çalışarak deneyim sahibi oldu.

Bu süreçte Dermo-kozmetik ile Lazer uygulamaları üzerine ihtisas yaptı. Dermatolojiyle beraber başarılı isim dermato-kozmetoloji üzerine birçok sertifika programına katılarak başarı elde etti.

Yurtdışı kaynaklı ve yurtiçi kaynaklı başarılı ismin 30’un üzerinde makalesi bulunuyor. Günümüzde ise İstanbul Nişantaşı bölgesinde bulunan özel kliniğinde çalışmalarına devam ediyor.

Adres: Harbiye Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi Hayat Apartmanı NO: 39/7 Nişantaşı, Şişli/ İstanbul
İletişim: +90 212 230 91 73

3. Prof. Dr. Gonca Gökdemir

Üniversite hayatını İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olarak 1992 yılında tamamlamıştır. 2006 yılında ise doçent olmuştur. Birçok uluslararası dergide 90’dan fazla yayınlanmış düzeyde bilimsel makalesi mevcuttur. Şişli Eftal Hastanesinde 2 yıl görev yapmıştır. Sonrasında ise 6 yıl Türkiye Hastanesi Dermatoloji Kliniğinde görev yaptı.

Buradaki görevlerini tamamladıktan sonra Daphne Estetik Merkezi, Sculpture Estetik Merkezi, Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi ve Liv Hospital hastanelerinde çalıştı. 2014’te Bahçeşehir Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalından profesör olmayı başardı. 2016’da kendi kliniği açtı ve halen günümüzde hastalarına kliniği üzerinden hizmet veriyor.

Adres: Harbiye Mahallesi. Maçka Caddesi. Narmanlı Apartmanı. No 24 Kat 5 Daire 35 Teşvikiye/İstanbul
İletişim: 0 212 356 55 44

4. Prof. Dr. Mustafa Özdemir

Prof. Dr. Mustafa Özdemir 1970 senesinde Yozgat’ta doğmuştur. İlkokul, orta ve lise hayatını Yozgat ile Kayseri’de tamamladı. 1995 senesine gelindiğinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olarak doktorluk unvanını aldı. Dermatoloji ihtisasını 1996 ve 2000 seneleri arasında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalında tez yazarak tamamladı.

Sonrasında Girne’de askeri hastanede askerlik görevini yaptı. İstanbul’da özel bir hastanede 4 yıl çalıştı. 2005 ve 2010 senelerinde Selçuk Üniversitesi Meral Tıp Fakültesinde yardımcı doçent olarak çalıştı. 2010 senesinde doçentlik unvanını da kazandı. 2015’te profesör oldu.

Adres: Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi. Çobançeşme E 5 Yanyol Caddesi. Ataköy Towers B-Blok No 146, 34158 Bakırköy – İstanbul
İletişim:+ 90 552 265 64 36

5. Uzm. Dr. Evren Gökeşme

Üç yıl boyunca Uzm. Dr. Evren Gökeşme Kıbrıs’ta görev yapmıştır. İhtisaslık eğitimini GATA Haydarpaşa Eğitim Araştırma Hastanesinde tamamladı. 2014 yılıyla beraber özel tıp merkezi açtı. 2016 yılından beridir Ataşehir’de bulunan kendi özel kliniğinde hizmet vermeye devam ediyor. Başarılı isim akne başta olmak üzere saç dökülmesi, egzama, saç deri sorunları, saç derisi yağlanması gibi birçok alanda çalışmalarını sürdürüyor. Birçok bilimsel makale de yazmıştır.

Adres: Ataşehir Barbaros Begonya Sokak No 7 Kat 10 34746 Ataşehir- İstanbul
İletişim: + 90 551 385 09 50

6. Dr. Cansu Şahin

Dr. Cansu Şahin 1991 yılında Balıkesir’de doğmuştur. Babasının görevi sebebiyle Türkiye’nin değişik şehirlerinde eğitim hayatını sürdürmek zorunda kalmıştır. Lisans öncesi eğitimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Lise eğitimden sonra ise lisans eğitimini başarılı isim 2009 tarihinde Ankara Gazi Tıp Fakültesinde başlamıştır.

2015 yılında mezun olduktan sonra Tıp Doktoru unvanını almıştır. Aynı yılın içinde ise uzmanlık eğitimine başlamıştır. 2020 senesinde Aydın Adnan Menderes Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalından uzman unvanını almıştır. Uzmanlığını tamamladıktan sonra ilk görev yeri Bursa Şehir Hastanesi olmuştur.

Mecburi hizmetini burada tamamlamıştır. Bu süreçte dolgu, ip uygulamaları, botoks, mezoterapi, minimal invaziv kozmetik uygulamaları gibi konularda kendisini eğitmiştir. Kozmetik, dermatoloji, akne, lazer, seboreik dermatit, saç hastalıkları alanında uzmanlaşmıştır.

Adres: Levent Mahallesi Güllü Sokak No 4 34340 Beşiktaş/ İstanbul
İletişim: +90 505 740 50 05

7. Uzm. Dr. Hülya Sağlam

2005 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar ihtisasını tamamlayarak mezun olan Uzm. Dr. Hülya Sağlam 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirmiştir.

2010 yılında başarılı isim Acıbadem Sağlık Grubunda iş deneyimine başlamış olup 2005 ve 2010 yılları arasında ise Erlamer Güzellik Merkezinde çalışmıştır. Gene aynı 2005 ve 2010 yıllarında Eskişehir Devlet Hastanesinde de çalışarak deneyim elde etmiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 6 En İyi Kayseri Dermatoloji (Cildiye) Doktoru

Birçok üyeliği bulunan başarılı ismin Türk Dermatoloji Derneği başta olmak üzere Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Derneği, European Academy Of Dermatology, Türk Tabipler Birliği üyelikleri bulunuyor. 20’nin üzerinde bilimsem makalesi mevcuttur. Günümüzde ise Zeytinburnu’nda açmış olduğu özel klinikte çalışmalarını sürdürüyor.

Akne, cilt lekeleri, rozasea, saç dökülmesi, seboreik egzama, tırnak mantarı gibi alanlarda hizmet sunuyor. Aynı zamanda bölgesel incelme, doğum ve ergenlik çatlak tedavisi, dövme silme, gözaltı morluk tedavisi, lazer epilasyon, leke tedavisi hizmetleri de bulunuyor.

Adres: Kazlıçeşme Mah. Kennedy Cd. Büyükyalı Sitesi K Blok Kat: 15 Daire: 200 Zeytinburnu/İstanbul
İletişim: + 90 553 794 26 00

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu