Şaç Ekimi

20 En İyi İstanbul Saç Ekimi Merkezi

İstanbul saç ekimi için seçilen şehirlerin başında gelir. Yalnız Türk vatandaşları tarafından değil yabancı vatandaşlar tarafından da saç ekiminin yapılması için tercih edilir. Bunda müşteri memnuniyetinin hedeflenmesi, doğru saç ekiminin yapılması ve kullanılan tekniklerin etkisi vardır. İstanbul’un hem Avrupa Yakası hem de Anadolu Yakası saç ekimi için açılan merkezlere sahiptir. Bu merkezlerin en iyilerini sizler için bir araya getirdik.

Saç Ekim Merkezi Hizmetleri Nelerdir?

Saç ekim merkezleri sağlık turizmi ve saç sağlığı alanında çalışmalar yapan merkezlerdir. Bu merkezlerde genetik sebepler, hormonal sebepler, kazalar, stresli yaşam ve geçirilen ameliyat nedeniyle saç kaybı yaşayan kişiler için hizmet verilir. Bu hizmet kapsamında kişinin kafasının kel olan bölümüne saç ekimi gerçekleştirilir.

İstanbul’da bulunan saç ekimi merkezlerinde DHI, FUE ve manuel saç ekimi yöntemleri kullanılır. Ayrıca kel bölgeler yanı sıra saç yoğunluğunun az olduğu bölgelere saç yoğunluğu kazandırmak için çalışmalar yapılır. Bunun dışında saç ekim merkezlerde sakal ve kaş ekimi gibi işlemlerde yapılır.

Saç Ekim Merkezi Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

İstanbul’da saç ekimi merkezi sayısı çok fazladır. Bu ismi taşıyan merkezin aynı kalitede ve doğru hizmeti vermesi mümkün değildir. Bu nedenle en iyi merkezi ve saç ekim uzmanını bulmak gerekir.

İstanbul’da saç ekimi merkezi seçerken şunlara dikkat edilmelidir;

  • İstanbul’un çeşitli bölgelerinde hizmet veren saç ekim merkezleri ve web siteleri incelenmelidir.
  • Saç ekim işleminin kim tarafından yapıldığı bilinmelidir.
  • Saç ekim işleminin steril ortamda yapılıp yapılmadığı öğrenilmelidir.
  • Merkezlerde saç ekimi yaptıran kişilerin yorumları okunmalıdır.
  • Klinikte hangi saç ekim yönteminin kullanıldığı öğrenilmelidir.
  • Saç ekim merkezlerinde ekim için alınan ücretler öğrenilmelidir.
  • Yapılacak işlem detayları öğrenilmelidir.
  • Saç ekim merkezinde gerçekleşen ekimlere dair fotoğraflar incelenmelidir.

Bu detaylar sayesinde en iyi saç ekim merkezinin bulunması mümkündür. Bizler sizler için gerekli araştırmalar yaparak 20 en iyi İstanbul saç ekimi merkezi listesi hazırladık. Tercih yaparken bu listeyi dikkate alabilir ve ihtiyacınıza uygun ekim merkezini seçebilirsiniz.

1. Este Favor Saç Ekim Merkezi

İnsanlara kalıcı saç çözümleri sunan Este Favor Saç Ekim Merkezi İstanbul’da bulunan en iyi merkezlerden birisidir. Bu merkezde kişiye özel saç ekimleri gerçekleştirilir ve yapılan işlem sonrasında kişilerin doğal saç görümünü kazanmaları sağlanır. Ekim işlemi için modern cihazlar kullanılır ve işlemler A+++ steril ortamda yapılır. Ayrıca saç ekim merkezi JCI sertifikası sahibidir.

Avrupa Yakası’nda hizmet veren Este Favor bünyesinde sunulan saç ekimi hizmetleri şunlardır; traşsız saç ekimi, uzun saç ekimi, kadın ve erkek saç ekimidir. Saç ekimleri için DHI Choi Kalem, Safir FUE ve ağrısız ekim yöntemleri kullanılır. Saç ekiminin dışında sakal, bıyık ve kaş ekiminin yapılması da mümkündür.

Adres: Meşrutiyet Mah, Vali Konağı Cad. No:14, Şişli/İstanbul
Telefon: 0542 120 20 30

2. Doku Klinik

Doku Klinik 2017 yılında açılan saç ekim ve estetik uygulamalar için hizmet veren bir kliniktir. Kliniğin kurucuları Serkan Aygın ve Melda Aygın isimli iki dermatologtur. Dünya standardında hizmet verme amacıyla kurulmuş olan klinikte tüm işlemler son teknoloji cihazlar kullanılarak yapılır.

Avrupa Yakası’nda Doku Klinik’te A+ hizmet verilerek insanların alacakları hizmetten memnun kalmaları sağlanır. Saç ekimi ihtiyacı olan kişiler için en iyi adreslerden birisi olan klinikte 20 üzerinde uzman doktor hizmet verir. Bu doktorlar arasında Dr. Serkan Aygın, Dr. Engin Öcal, Dr. Mustafa Hamidi ve Dr. Emre Kıyak isimli doktorlar vardır.

Ağrısız saç ekiminin benimsendiği klinikte iki saç ekim yöntemi kullanılır. Bunlar Safir FUE ve DHI saç ekim yöntemleridir. Ayrıca klinikte saç simülasyonu üzerine de çalışılır.

Adres: Merkez Mah. İstiklal Sok. No:9 Şişli/İstanbul
Telefon: 0555 140 04 04

3.Asmed Saç Ekim Merkezi

İstanbul’un en iyi saç ekim merkezlerinden birisi olan Asmed 2001 yılında kurulmuştur. Kurucusu Koray Erdoğan olan Asmed Saç Ekim Merkezi 20 yılı aşan süredir başarılı saç ekimiyle dikkatleri üzerine çeker. Klinikte saç ekimi için uzman dermatolog tarafından gerçekleştirilir.

Anadolu Yakası’nda bulunan saç ekim merkezini kurucusu olan Dr. Koray Erdoğan Dünya Fue Enstitüsü kurucusudur ve geliştirdiği KEEP saç ekim teknolojisiyle dikkat çeker. Başarılı çalışmaları sayesinde bölgede en çok hasta ağırlayan saç ekim merkezlerinden birisidir.

Adres: Atatürk Mah. Sedef Caddesi No:1/1 Ataşehir/İstanbul
Telefon: 0216 464 11 11

4. Este World Saç Ekim Merkezi

Este World 25 yıl önce kurulmuş saç ekim merkezi ve estetik kliniğidir. Kliniğin başında Dr. Mustafa Tuncer bulunur. Klinikte sağlıklı güzellik mottosu benimsenerek hizmetler verilir. Saç ekimi başta olmak üzere tüm hizmetler profesyonel ekip vasıtasıyla A+ steril ortamlarda sunulur.

Este World 90 üzerinde doktor kadrosuna sahip olan bir merkezdir. Bu merkezde kellik ve saç dökülmesi yaşayan bireyler için saç ekimi gerçekleştirilir. Uygulanan saç ekim yöntemleri ise şunlardır;

Unique Angel, tıraşsız, kök hücreli, DHI ve Safir FUE yöntemleridir. Ayrıca merkezde uzman doktorlar vasıtasıyla eksozom, saç lazeri, kök hücre, acell prp tedavileri de uygulanır.

Este World İstanbul’da Altunizade, Bahçelievler ve Ataşehir’de kliniklere sahip olan bir saç ekim ve estetik merkezidir. Ayrıca Altunizade’de klinik haricinde cerrahi kompleksi vardır. İstediğiniz kliniği saç ekimi için tercih edebilirsiniz.

Adres 1: Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No:7 Üsküdar/İstanbul
Telefon 1: 0 216 474 54 54
Adres 2: Merkez Mah. Naci Kasım Cad. No:7 Bahçelievler/İstanbul
Telefon 2: 0212 555 80 90
Adres 3: Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No:33/1 Üsküdar/İstanbul
Telefon 3: 0 0216 474 44 99
Adres 4: Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. Metropol İstanbul AVM B Blok No:2 HA Ataşehir/İstanbul
Telefon 4: 0850 532 54 96

5. Elithair Transplant

Elithair Dr. Abdülaziz Balwi tarafından 2015 senesinde kurulmuştur. 2010 yılında Ege Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr.Balwi saç ekimi üzerine sertifika eğitimi alarak saç ekim uzmanı unvanı almıştır.

Unvanını aldıktan sonra Mert Hastanesi, Esmey Hospital ve Nightgale Hastanesi ve İstinye Üniversitesi Hastanesi’nde çalışmıştır. 2015 yılından beri açtığı Elithair’da saç ekimi üzerine çalışarak yeni teknolojileri kullanan bir isimdir.

Doktorun amacı insanların kaybettiklerini saçlarını yeniden kazanmalarını sağlamaktır. Avrupa Yakası’nda bulunan merkezde insanların yeni saçları için Dr. Balwi SDHI, Neo Fue,. Perkütan, Safir ve DHI yöntemlerini kullanır. Ayrıca saç ekiminin dışında kaş ekimi, sakal ve bıyık ekimi ile prp tedavileri uygular.

Adres: Hamidiye Mah, Cendere Cad. 103-1 T4 Blok, Kâğıthane/İstanbul
Telefon: 0552 000 00 33

6. Cosmedica Klinik

Cosmedica Klinik Dr. Levent Acar tarafından 2011 yılında kurulmuştur. Kliniğin kurucusu Dr. Levent Acar Almanya doğumludur ve eğitimini İstanbul Çapa’da tamamlamıştır. Mezuniyeti sonrasında lazer, mezoterapi, dolgu, fue, kozmetik jinekoloji ve medikal estetik üzerine eğitimler almıştır. 2011 yılına kadar Medicana Uluslararası Hastanesi bünyesinde çalışan Dr. Levent Acar aynı yıl kendi kliniği açmış ve saç ekimi üzerine çalışmaya başlamıştır.

Avrupa Yakası’nda bulunan Cosmedica Klinik’te saç ekimi, sakal ekimi ve kaş ekimi gerçekleşir. Bu ekim işlemleri için Safir DHI, FUE Safir ve iğnesiz anestezi teknolojilerinden yararlanılır.

Adres: Nisbetiye Mah, Başlık Sk. No:3, Beşiktaş İstanbul
Telefon:444 4 267

7. Hermest Hair Clinic

Anadolu Yakası’nda bulunan Hermest Hair Clinic 10 yıl önce kurulmuştur. Kliniğin başında saç ekim uzmanı Ahmet Murat bulunur. Bu klinik 7 defa en iyi saç ekimi ödülüne sahip olan bir kliniktir. Profesyonel bir ekibin bulunduğu klinikte tüm ekim işlemleri titiz şekilde ve steril ortamda gerçekleştirilir. Ayrıca her hasta için uygun saç ekim yöntemi kullanılır.

Hermest Hair Clinic’te saç ekim için tıraşsız, FUE, DHI ve uzun saç ekim yöntemleri kullanılır. Ayrıca klinikte kadınlar için de saç ekimi yapılır. Deneyimli personeliyle hizmet sunan klinikte işlem yaptırmadan önce saç ekimi üzerine danışmanlık alınması mümkündür.

Adres: Validei Atik Mah, Nuhkuyusu Cad. No:191/2, Üsküdar/İstanbul
Telefon: 0541 664 15 15

8. Transmed Klinik

Dr. Melike Külahçı tarafından 1994 yılında kurulan Transmed Klinik İstanbul’daki en eski saç ekim kliniklerinden birisidir. Uluslararası alanda hizmet veren klinikte saç nakli, estetik cerrahi ve saç tedavileri uygulanır.

Saç ekimi yapılması gereken hastalar için ilk olarak ihtiyaçlar belirlenir. Doğru yöntemin seçimiyle işlem uygulanır. Saç ekimi için 3 farklı yöntem kullanılır. Bu yöntemler DHI saç ekimi, tıraşsız saç ekimi ve FUE saç ekimi yöntemleridir. Bunların dışında hastalar için ameliyatsız saç tedavileri yapılır. Estetik ihtiyacı bulunan hastalar içinse dolgu ve estetik cerrahi uygulamaları yapılır.

Avrupa Yakası’nda bulunan klinikte Dr. Melike Külahçı yanı sıra uzman doktorlar bulunur. Bu doktorların isimleri ise Dr. Melike Köksüz, Dr. Uğur Dikmen, Dr. Necdet Uçar, Dr. Ali Karahan ve Dr. Abdülkerim Yapıcı vardır.

Adres: İç Levent Mah, Fulyalı Sok. No:7, Beşiktaş/İstanbul
Telefon: 0212 281 13 00

9. Techestetik Saç Ekim Merkezi

İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Techestetik Saç Ekim Merkezi 10 yıl önce hizmet vermeye başlamıştır. Klinikte insanların beklentisini karşılama amacına yönelik çalışmalar uzman kadroyla yapılır. Saç ekimi alanında klinikte verilen hizmetleri şunlar oluşturur; Prp, DHI, FUE, SF, ağrısız, iğnesiz ve tıraşsız saç ekimi hizmetleridir. Bunlara ek olarak kaş ve sakal ekimi de klinikte yapılır.

Techestetik merkezinde hastalar için 5 yıldızlı otelde konaklama imkanı vardır. Uygulama öncesi ve sonrasında bu oteller kullanılır. Bunun dışında hastaların transferi klinik araçlarıyla sağlanır. Böylelikle İstanbul’da ulaşım sorunu yaşanmaz.

Google Yorumları’nda olumlu kişi görüşlerinin oldukça fazla olduğu Techestetik yalnız İstanbul halkı için değil tüm Türkiye ve dünya vatandaşları için hizmet sunar. Merkezdeki hizmetlerden yararlanmak için iletişim kurmak veya bilgileri vererek ekibin aramasını beklemek gerekir.

Adres: Çamlık, Selçuklu Cad. No:22 Pendik/İstanbul
Telefon: 0533 362 34 64

10. Vera Clinic

Vera Clinic Anadolu Yakası’nda 2016 yılında kurulan saç ekim kliniğidir. Bu klinikte 2017 yılında gerçekleştirilen saç ekimi sayesinde kliniğin ismi dünya basınında yer almıştır. Uzman doktorların çalışmaları sayesinde günümüze ulaşmış olan klinik Avrupa Tıp Ödülü’nün sahibidir. Bu nedenle hem yabancı vatandaşlar hem de Türk vatandaşlar tarafından tercih edilen bir kliniktir.

Vera Clinic’te saç ekimi için birden çok yöntem kullanılır. Bu yöntemler arasında FUE, Safir, Afro, DHI ve kök hücre saç ekimleri yapılır. Ayrıca sakal çıkmaması veya kaybı olanlar için sakal ekimi yapılır. Bunlara ek olarak klinikte estetik cerrahi ve diş tedavi uygulamaları da yapılır.

Adres: Kordonboyu Mah, Turgut Özal Blv. No:47, ​​Kartal/İstanbul
Telefon: 0850 600 00 90

11. Gold Clinic

İstanbul’da bulunan en iyi saç ekim merkezlerinden birisi Gold Clinic’tir. İnsanların yeni saçlara kavuşması amacıyla klinik 2014 yılında kurulmuştur. Ancak geçen kısa süre içerisinde ismini duyurmuş ve başarılı saç ekimi işlemlerini gerçekleştirmiştir. JCI ve A+ sertifikasına sahip olan klinikte saç ekimi yaptıran kişilerin hijyen sorunu yaşaması mümkün olmaz. Bu nedenle güvenle tercih edilir.

Gold Clinic İstanbul Avrupa Yakası başta olmak üzere tüm Dünya’dan hasta kabul eden bir kliniktir. Saç sorunlarına etkili ve kalıcı çözümler bulması tercih edilmesinin temel sebebini oluşturur. Klinikte saç ekimi işlemleri erkekler için Ice Greft, Safir FUE, ağrısız acısız, tıraşsız ve DHI yöntemleriyle uygulanır. Ayrıca saç kaybı yaşayan kadınlar için de saç ekimi yapılır.

Adres: Zeytinlik, Fişekhane Cd. No:50 Kat:6 Daire:18, Bakırköy/İstanbul
Telefon: 0544 182 07 02

12. Songül Alcı Hair Transplant

Hair Transplant kliniği Dr. Songül Alcı’ya saç ekimi yaptırmak isteyenlerin gidebilecekleri kliniktir. 2018 yılından beri hizmet verilen klinikten Dr. Songül Alcı sorumludur. Yılın saç ekim uzmanı, yılın saç ekim merkezi ve başarı ödüllerinin sahibi olan Dr. Songül Alcı saç ekimi için güvenle tercih edilebilecek bir adrestir. Ödüllerinin yanı sıra doktor televizyon programlarına katılarak saç ekimi hizmetleri konusunda halkı bilgilendirmiştir.

Anadolu Yakası’nda bulunan klinikte saç ekimi Dr. Songül Alcı tarafından güncel teknikler kullanılarak yapılır. Bu sayede saç kaybı nedeniyle yaşanan özgüven sorunları yeni saçlar sayesinde ortadan kalkmış olur. Saç ekimine ek olarak sakal, kaş ve bıyık ekimi de doktor tarafından yapılır. Bu konularda da desteğe ihtiyacı olanların muayene sırasında isteklerini doktora iletmeleri gerekir.

Adres: Zühtüpaşa Mah, Recep Peker Cad. No:15, Kadıköy/İstanbul
Telefon: 0505 453 73 28

13. S&D Hair Transplant

Vip saç ekim hizmeti anlayışıyla yola çıkan S&D Hair Transplant 2010 yılında kurulmuştur. İstanbul başta olmak üzere Türkiye ve Dünya için 15 yıldır kaliteli hizmet veren bir saç ekim merkezidir. Deneyimli saç ekim uzmanlarının çalıştığı klinikte FUE, FUT, DHI, robotik ve tıraşsız saç ekimleri yapılır. Ayrıca kadın hastalara özel olarak uygun saç ekim işlemleri gerçekleştirilir.

Avrupa Yakası’nda bulunan saç ekim merkezinde butik sağlık hizmetinin sunulması amacı vardır. Bu nedenle kişinin muayenesi, saç ekimine karar verilmesi, uygulama ve uygulama sonrası tüm işlemler titiz şekilde gerçekleştirilir. Böylelikle %100 doğru sonuçlar alınmaya çalışılır.

S&D merkezinde saç ekiminin yanı sıra erkekler için bıyık, kaş ve sakal ekimleri gerçekleştirilir. Bu ekim öncesinde kişinin kontrolü yapılır ve uygun yöntem belirlenir.

Adres: Fulya Mah. Büyükdere Cad. Quasar, Kat:13, No:76, D:188 Şişli/İstanbul
Telefon: 0543 737 81 95

14. Este Sağlık Saç Ekim Merkezi

2008 yılında kurulmuş olan Este Sağlık Saç Ekim Merkezi İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmet verir. Her şeyin başı sağlık mottosunun benimsendiği merkezde tüm çalışmalar insanların sağlıkları korunarak gerçekleştirilir. Merkezde saç ekimi için gerekli olan tüm ekipmanlar mevcuttur ve bu ekipmanların tamamı son teknolojidir. Ayrıca merkez JCI ve A+ kalitesi ile ISO 9001-2008 sertifikalarının sahibidir.

Este Sağlık Saç Ekim Merkezi’nde hem erkekler hem de kadınlar için saç ekimi yapılır. Saç ekimleri için kullanılan yöntemler arasında PRP, kök hücreli, tıraşsız, DHI ve FUE yöntemleri bulunur. Ayrıca ekim sırasında ağrı duymayı istemeyenler için ağrısız saç ekimi işlemi yapılır. Merkezde saç ekimi öncesi muayene ve işlemler uzman kadro tarafından yapılır. Saç ekimi sonrasında ise kişiler eski özgüvenlerine yeniden kavuşmuş olur.

Adres: Yalı, Topselvi Cd. No:100/35 Kartal/İstanbul
Telefon: 0532 475 37 83

15. Dr. CINIK Tıp Merkezi

Dr. CINIK Tıp Merkezi 15 yıl önce Dr. Emrah Cinik tarafından kurulmuştur. Saç cerrahi uzmanı olan Emrah Cinik kurduğu tıp merkezinde profesyonel ekibiyle saç ekimi gerçekleştirir. Hastaların saçlarına yeniden kavuşması için DHI saç ekimi ve FUE saç ekimi yöntemlerinden yararlanır.

Dr. CINIK Tıp Merkezi Dr. Emre Cinik dışında başarılı bir kadroya sahiptir. Bu kadroda plastik cerrahi uzmanları, uzman hekimler ve diş hekimleri vardır. Bu nedenle tıp merkezinde saç ekimi dışında da hizmet verilir. Göğüs estetiği, rinoplasti, obezite ve diş tedavileri merkezde verilen hizmetler arasındadır.

Adres: Fulya Mh. Mevlüt Pehlivan Sk. No:19 Şişli/İstanbul
Telefon: 0549 641 37 01

16. Nim Clinic

İstanbul Avrupa Yakası Şişli ilçesinde bulunan Nim Clinic uzman saç ekim doktoru kadrosuyla uzun yıllardır saç ekimi ihtiyaçlarını giderir. Yaptığı başarılı saç ekimleriyle ismini tüm dünyaya duyurmayı başarmış olan kliniğin başında Dr. Musa Yetim bulunur. Dr. Musa Yetim önceliğinde kliniğe gelen hastalara FUE ve DHI saç ekimi yapılır. Ayrıca ekim işlemi öncesinde ve sonrasında hastalarla titiz şekilde ilgilenilir. İşlem öncesi gerekli bilgiler verilerek hastaların onayları alınır.

JCI ve A+ sertifikalarına sahip olan Nim Clinic erkeklerin dışında kadınlar için de saç ekimi yapan bir kliniktir. Stres, genetik faktörler ve hastalıklar nedeniyle yaşanan saç kayıplarına etkili çözümler klinik uzmanları tarafından bulunur. Bunun dışında klinikte estetik cerrahları hizmet verir ve bu sayede kişilerin estetik ihtiyaçları da klinikte karşılanır.

Adres: Cumhuriyet Mah, Silahşör Cd. No:65/46, Şişli/İstanbul
Telefon: 0546 747 10 10

17. Sırma Saç Ekim Merkezi

İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Sırma Saç Ekim Merkezi bölgenin en iyilerinden birisidir. Saç ekimi ve saç ekimini tamamlayıcı çözümler üzerine hizmet sunan merkezde en yeni yöntemler tercih edilir. Bu sayede insanların kalıcı ve özgüven sağlayıcı saçlara sahip olmaları sağlanır.

Sırma Saç Ekim Merkezi’nde sedasyonlu, tıraşsız, DHI ve Sapphire FUE saç ekimleri yapılır. Ayrıca hastaların ihtiyaçları doğrultusunda kaş ve sakal ekimleri de yapılır. Merkezi tercih edenler saç ekimi için hazırlanan paketleri tercih ederek yaptıracakları ekim işleminde fiyat avantajı yaşarlar.

Adres:Çamlık Mah, Selçuklu Cad. No:22, Pendik/İstanbul
Telefon: 0553 092 28 28

18. Op. Dr. İlhan Serdaroğlu Saç Ekim Merkezi

Op. Dr. İlhan Serdaroğlu Marmara Üniversitesi’nden 1994 yılında mezun olmuştur. Uzmanlığını ise 2002 yılında Akdeniz Üniversitesi’nde almıştır. Plastik cerrahi üzerine bir dönem çalıştıktan sonra saç ekimine yoğunlaşmıştır. 2003 yılından beri saç ekim alanında çalışmalar yapan Op. Dr. İlhan Serdaroğlu günümüzde kendine ait saç ekim merkezinde hizmet verir.

Anadolu Yakası’nda bulunan saç ekim merkezinde operatör doktor tarafından güncel tekniklerle saç ekimi gerçekleştirilir. Gerçekleştirilen tedaviler arasında DHI, FUT, FUE, tıraşsız FUE, tıraşsız DHI ve Afro kıvırcık saç ekimi tedavileri vardır. Bunun dışında doktor tarafından yanlış saç ekimi işlemleri üzerine de çalışmalar yapılır. Saç ekimine ek olarak doktor plastik cerrahi üzerine de hastalara yardımcı olur.

Adres: Suadiye Mah. Bağdat Caddesi Ali Bor Apt. 433 Kadıköy/İstanbul
Telefon: 0533 611 16 71

19. Aslı Tarcan Saç Ekim Merkezi

Aslı Tarcan Saç Ekim Merkezi uzman doktor Aslı Tarcan öncülüğünde kurulmuştur. İnsanların kaliteli yaşamasını sağlamak amacıyla yola çıkan ekip saç ekiminden estetiğe ve diş tedavisine kadar hizmet verir. Bu hizmetler sayesinde insanların vücutlarında memnun olmadıkları yerlerin yenilenmesine yardımcı olurlar. Böylelikle topluma özgüvenli ve mutlu bireylerin katılmasını sağlarlar.

Aslı Tarcan Saç Ekim Merkezi’nde 5 farklı saç ekim yöntemi kullanılır. Bu yöntemlerin isimleri FUE, Afro, DHI, robotik ve Safir FUE yöntemleridir. Bunun dışında saç mezoterapisi de kişilere uygulanır. Kaşlarının dökülmesinden şikayetçi olanlar için kaş ekimi de merkezde yapılır.

Adres: Maltepe Mah, Eski Londra Asfaltı Cad. Kale Avrupa Konutları No: 32/1H Zeytinburnu/İstanbul
Telefon: 0549 421 50 50

20. Clean Saç Ekim Merkezi

Üsküdar’da bulunan Clean Saç Ekim Merkezi 11 yıllık geçmişe sahiptir. Deneyimli saç ekim doktorları ile çalışan klinikte kişilerin memnuniyetini sağlayacak işlemler yapılır. Yapılan işlemler sayesinde saç eksikliği nedeniyle yaşanan sorunlar ortadan kaldırılmış olur. Ayrıca kişilerin kendilerini daha mutlu hissetmeleri sağlanır.

Clean Saç Ekim Merkezi’nde 3 farklı yöntem kullanılır. Bu yöntemlerin isimleri ise şunlardır; tıraşsız saç ekimi, FUE saç ekimi ve DHI saç ekimi yöntemleridir. Yöntem seçiminde kişinin tercihi, saç köklerinin uygunluğu ve uzman tercihi önemlidir. Ancak tercih edilen her yöntem başarı garantilidir. Bu sayede Clean Saç Ekim Merkezi’ni tercih eden kişilerin özgüvenli gülümsemelere sahip olmaları sağlanır.

Adres: Mimar Sinan Mah, Cumhuriyet Cd. NO:72, Üsküdar/İstanbul
Telefon: 0543 491 75 77

Sonuç

Türkiye’nin en büyük şehri olan İstanbul Dünya tarafından ilgi gören saç ekim merkezlerine sahiptir. Hastaların olumlu yorumları ve merkezlerin aldıkları ödüller sayesinde sağlık turizmi yönünden şehir tercih edilir duruma gelmiştir. Bu nedenle İstanbul’un Anadolu ve Avrupa Yakası’nda her geçen gün yeni bir saç ekimi merkezi açılır. Bunun için kaliteli hizmet vereni bulmak zor olur.

Bizler verdiğimiz 20 saç ekim merkezinden oluşan listeyle kişilere saç ekimi için merkez seçimini kolaylaştırmaya çalıştık. Saç kaybı yaşadıysanız listedeki kliniklerle ilgili yorumları ve bilgileri okuyarak seçiminizi yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu