Dermatoloji (Cildiye)

8 En İyi Şanlıurfa Dermatoloji (Cildiye) Doktoru

İnsan vücudunun dış yapısını oluşturan ve dış etkenlere karşı koruyan organ deridir. Deri hastalıkları ile ilgili teşhis ve tedaviler, dermatoloji bölümü alanına giriyor. Bu alanda uzman olan doktorlar, hastalarının cilt sorunlarına teşhis koyuyor ve gerekli tedavileri uygulamaya başlıyor. En iyi Şanlıurfa dermatoloji (cildiye) doktoru arayışında olanlar, hasta yorumları ve doktor değerlendirmelerinden faydalanarak seçimlerini yapabiliyor. Önerilen doktorlardan birisinden randevu alarak gerekli muayene işlemlerini yaptırabilir ve cildiye hastalığı tedavi sürecini başlatabilirsiniz.

Dermatoloji Hastalık Türleri Nelerdir?

Tıp biliminin önemli bölümlerinden birisi olan dermatoloji, deri altı, deri üstü ve deri kaynaklı tüm hastalık türlerine bakar. Tıp eğitimlerini tamamlayan ve dermatoloji alanında uzmanlık eğitimi alan doktorlar, hastaların yaşadıkları deri hastalık türlerine göre tedavi uygularlar. Her doktorun dermatoloji alanında uzman olduğu alanlar bulunabiliyor. Dermatoloji hastalık türleri arasında şunlar yer alıyor;

  • Cilt kanseri,
  • Egzama,
  • Mantar,
  • Cilt lekesi,
  • Kızarıklık ve kaşıntı,
  • Sedef hastalığı,
  • Zona,
  • Akne,
  • Kurdeşen,
  • Uçuk,

Dermatoloji hastalık türleri, dış etkenlere, kişinin yaşam tarzına, yaşanılan bölgenin hijyen durumuna, diğer hastalık tedavilerinin oluşturacağı yan etkilere göre kendisini gösterebiliyor. Şanlıurfa’da kamu ve özel hastanelerde görev yapan doktorlardan randevu alarak muayene olabilirsiniz.

Dermatoloji Hastalıkları Teşhis Ve Tedavileri

Deri hastalık türlerinin teşhis edilebilmesi için uzman doktordan randevu almak ve muayene olmak gerekiyor. Yapılacak olan muayene ile deri hastalığının türü, nedeni tespit edilir ve gerekli teşhis konulur.

Teşhis konulduktan sonra hastalığın evrelerine göre tedavi işlem aşamaları uygulanmaya başlanır. Tedaviler için lazer tedavisi, deri biyopsisi, krem ve ilaç tedavisi gibi yöntemler uygulanır. Doktorlar, tedavi süreçlerini takip eder ve hastanın kısa sürede iyileşmesini sağlar.

Uzman Dr. Kenan Keskin

Marmara Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesindeki eğitiminden sonra kendi özel muayenehanesini açarak hastalarına hizmet vermeye başlamıştır. Hizmetleri için hasta yorumları yapılan ve yapılan yorumların tamamı, hasta memnuniyetine gösteren yorumlardır.

İlgilendiği hastalık türleri arasında, cilt lekeleri, akne, saç dökülmesi, sedef hastalığı gibi dermatoloji hastalık türleri yer alıyor. Uyguladığı tedaviler arasında, fototerapi ve botoks uygulamaları yer alıyor. Randevu alan hastalarına en iyi tedaviyi uyguluyor.

Adres:Uzman Dr. Kenan Keskin Kliniği, Akpiyar mah. Balık Ayağı Bulvarı, No:10/B Şanlıurfa
Telefon:0414 347 27 00

Uzman Dr. Arif Demir

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu olan uzman dr. Arif Demir, dermatoloji uzmanı olarak hizmet veriyor. Uzmanlık eğitimini, 2021 yılında tamamlamış ve uzman olarak hastalarını muayene etmeye başlamıştır. Dermatoloji alanında verdiği hizmetlerde, akne tedavisi, siğil tedavisi, saç hastalıkları, egzama tedavisi, tırnak hastalıkları tedavisi, botoks ve dolgu, mezoterapi, altın iğne radyo frekans gibi birçok alanda tedavi yöntemi uyguluyor. Özel Medrolife Hastanesinde vermiş olduğu hizmetlerden dolayı hastalarından olumlu geri dönüşler alıyor. Olumlu hasta görüşlerinden dolayı, tercih edilen doktorlar arasında yer alıyor.

Adres:Özel Metrolife Hastanesi – Şenevler mah. 6129 sk. No:2- C Karaköprü – Şanlıurfa
Telefon:444 6 350

Uzman Dr. Hayriye Türkmen Nural

Dicle Üniversitesinde hem tıp hem de uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Dermatoloji uzmanı olarak, Kırıkkale, Siirt, Hatay ve Şanlıurfa illerinde farklı sağlık kuruluşlarında hizmet sunmuştur. Şanlıurfa ilinde, kamu ve özel hastanelerde görev yapmış ve uyguladığı tedavilerle hastalarının güvenini kazanmıştır. Özel Eddesa Hastanesinde, dermatoloji uzmanı olarak hizmet sunuyor ve hasta kabul ediyor. Görüşler ve yorumlar bölümünde, iyi bir doktor olduğu ve başka hastalara önerildiğini gösteren yorum paylaşımları yer alıyor.

Adres:Özel Edessa Hastanesi – Paşabağı Mahallesi, Harran Ünv. Cd. No:49 Eyyübiye – Şanlıurfa
Telefon:0414 215 22 22

Uzman Dr. Nermin Sak

Dermatoloji uzmanı olarak Şanlıurfa’da hizmet sunan Nermin Sak, Özel Meydan Hastanesinde hasta kabul ediyor. Eğitimlerini Dicle Üniversitesinde tamamlamıştır. Dermatoloji alanına giren tüm hastalık türlerinde tedavi yöntemlerini uyguluyor. Hastalarına yaklaşımı ve uyguladığı tedavi yöntemleri ile güven kazanmıştır. Akneden, cilt kanserine kadar tüm hastalık türleri için muayene işlem adımlarını uyguluyor ve gerekli tetkiklerle teşhisi koyduktan sonra hastaya özel tedavi yöntemleri kullanarak, hastaların deri hastalıklarına çözümler buluyor.

Adres:Şanlıurfa Özel Meydan Hastanesi – Atatürk Mah. Şehit Nusret Cd. No: 9 Topçumeydanı – Haliliye – Şanlıurfa
Telefon:0414 215 30 30

Uzman Dr. Ersan Nail Erinç

1988 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş ve Ankara Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Deri ve zührevi hastalıklar alanındaki uzmanlık eğitimini 1994 yılında tamamlayarak, dermatoloji uzmanı olarak hizmet vermeye, hastalarına tedaviler uygulamaya başlamıştır. Özel Nur Hayat Tıp Merkezi iletişim bilgileri ile randevu alan hastalarını muayene ediyor ve deri hastalık teşhislerine göre tedavileri uygulamaya başlıyor. Uzmanlık alanları arasında, aşırı terleme tedavileri, lazerle iz tedavisi, hematom gibi alanlar yer alıyor.

Adres:Özel Nur Hayat Tıp Merkezi – Hamidiye Mahalleri, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, 253. Sokak No:1 Haliliye – Şanlıurfa
Telefon:0414 314 03 07

Uzman Dr. Esra İnan

Dermatoloji uzmanı olarak görev yapan Uzman Dr. Esra İnan, tırnak hastalıkları, punch biyopsi, deri kanseri gibi ciddi deri hastalıkları alanında hizmet sunuyor. Randevu alan hastalarını muayene ediyor ve doğru teşhisler için gerekli tüm tetkik işlemlerini uyguluyor. Teşhis konulan deri hastalıkları için tedavi işlemlerini, uzmanlık bilgilerini kullanarak uyguluyor. Çeşitli sitelerde yapılan yorumlarda, hastaları ile çok ilgilenen ve uyguladığı tedavilerle, hastalarının sorunlarına çözümler bulunduğu belirtiliyor.

Adres:Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi – Esentepe Mahallesi, Ertuğrul caddesi, 308 Sokak, No: 32/A Haliliye – Şanlıurfa
Telefon:0414 318 60 00

Uzman Dr. Mustafa Aksoy

Şanlıurfa doğumlu Uzman Dr. Mustafa Aksoy, İstanbul Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversite Tıp Fakültelerinde eğitimlerini tamamlamıştır. Hizmetlerini Şanlıurfa’da kamu ve özel sağlık kuruluşlarında sunmuş ve sunmaya devam ediyor. Hizmetleri arasında, botoks, cilt yenileme, dudak dolgusu, mezoterapi, lazerle anti-aging, akne tedavisi ve cilt bakımı, lazerle leke ve iz tedavisi, deri ve yumuşak doku enfeksiyonları, deri hastalıkları teşhis ve tedavileri yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: En İyi Konya Dermatoloji (Cildiye) Doktoru

Adres:Özel Osm Ortadoğu Hastanesi – İmambakır mah. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, No:132 Haliliye – Şanlıurfa
Telefon:0414 314 44 46

Uzman Dr. Naime Eroğlu

Dermatoloji hastalıkları ile ilgili tedavi hizmetlerini, Uzman Dr. Naime Eroğlu dermatoloji kliniğinde sunuyor. Çeşitli sağlık kuruluşlarında çalıştıktan sonra kendi özel kliniğini açarak hastalarına daha iyi hizmetler sunmaya başlamıştır. Dermatoloji hastalıkları sorunları ile karşılaşanlar, randevu alarak hemen muayene olabiliyor ve erken teşhis ile deri hastalıklarının riskli boyutlara ulaşmadan tedavi edilmesini sağlıyor.

Adres:Uzman Dr. Naime Eroğlu kliniği – Şenevler mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:76 Karaköprü – Şanlıurfa
Telefon:0551 949 75 85

Ass. Dr. Nesrin Aytekin

Ass. Dr. Nesrin Aytekin, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, dermatoloji alanında hizmet veriyor. Hastalarına verdiği hizmetlerde, tedavi ettiği hastalık türleri arasında, ağız yarası (aft), oral ülser, akne izleri, egzama, alerji, kaşıntı, avuç içi terleme, ayak mantarı, et beni, cilt kanseri, cilt lekeleri vb. gibi dermatoloji alanına giren tüm hastalıklar yer alıyor. Tıp alanındaki gelişmeleri takip ederek, hastalarına en iyi tedavileri uygulamaya ve kısa sürede iyileşmelerini sağlamaya çalışıyor.

Adres:Harran Üniversitesi Poliklinik Hizmet Binası – Abdulkadir Karahan Cd. Yenişehir Kampüsü, Haliliye – Şanlıurfa
Telefon:0414 606 01 82

Sonuç

Şanlıurfa ya da yakın bölgelerde yaşayan ve dermatoloji hastalıklarına maruz kalanlar, şehrin farklı kamu ve özel hastanelerinde ya da kendi özel muayenehanelerinde tedavi hizmetleri sunan en iyi dermatoloji uzmanı doktorlara muayene olabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 10 En İyi Adana Dermatoloji (Cildiye) Doktoru

Dermatoloji uzmanı doktor seçimi yapmak için hizmet alanlarına, hizmet yerine ve hasta yorumlarına bakmak gerekiyor. Çeşitli randevu siteleri üzerinde önerilen doktorlardan, online olarak randevu alabiliyor ve gerekli muayene, teşhis ve tedavi işlemlerinin yapılmasını sağlayabiliyorsunuz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu